Monday, April 20, 2009

MAN YOOO SEPARA....



"alasannn...alasannn..alasannn...seribu alasan...byk la alasann..."dlm kontek ini,bg ak alasan adalah komen kite pada sesuatu game..
bg ak komen tidak salah, itu hanya pendapat ak dari permainan dan strategi yang ak lihat..yaaaa...memang xde game pon dlm dunia ni yang TAK NAK menang..tp,klu game xboleh di komen just hanya perlu mendengar jawapan "back to basic,JANJI MENANG" bg ak itu bukan la penonton bola yang menganalisis game..itu penonton bola yang berSMS ketika game..ataupon,penonton bola yang asik tgk game 2nd half je pastu menang sorak satu kampung (2nd half pon dtg minit ke 75)..xpon baca paper je "waahhh team ak menang mlm td"..bersuara mengalahkan pali..ahaks..bukan ape,klu jadi penyokong separa2 ni xyah la nk komen lebih2,senang cite..dok diam2 depan pc sudeyh..renung2kanlah yaaa..."kualiti lebih baik dr kuantiti"..orait!=)

5 comments:

Firol said...

ni berbaur kemarahan je kawan..

ir torres said...

huhu butul2 tu bro..
wa sokong

beemer said...

ade separa-separa jugak ropanya ... hahahaha ....

ateng said...

hahaha..segelintir je..xmarah..tp geram..hehe..=)

THE RED DEVILS said...

oowh..yg separa tu pastinya bukan aku..hahahaha

biasala..dia lammmbattt sikit...